Selvhjelpsbanken

Her kan du se video av øvelser

Selvhjelpsbanken

De aller fleste tilstand og plager knyttet til bevegelsesapparatet, har godt av bevegelse og tilpaset belastning. Denne siden er tenkt som hjelp til selvhjelp. Akkurat hvor mye og hvor tungt du skal eller kan belaste er individuelt og avhengig av hvilken plage du har.

Vi anbefaler derfor generelle øvelser for ulike problemstillinger som du kan teste ut til selvhjelp. Øvelsene bør gjennomføres i et rolig og kontrollert bevegelsestempo. Start med motstand som gjør at du ikke får mer vondt, så kan du heller øke gradvis etterhvert. Vanligvis bør du opprettholde øvelser over litt tid for å ha effekt, med en viss hyppighet og gradvis økende motstand.

Se øvrig meny for undersøkelse og behandling hvis du ønsker mer informasjon om hva vi kan bistå med for en spesifikk plage.

Hvor lang tid tar det å få effekt?

Generelt bør du kunne merke en forandring over 4-6 uker ved å gjennomføre øvelser 3 ganger per uke. Antall repetisjoner og sett er anbefalt, men kan tilpasses smerte og ferdighetsnivå. Hvis du opplever at symptomene ikke lindres, ta kontakt med oss for behandling og ytterligere veiledning. I mange tilfeller kan det være andre faktorer som også spiller rolle.

Se video

Vi viser øvelser som kan hjelpe for ulike problemstillinger. Besøk gjerne våre kanaler på sosiale medier for å se flere øvelser og råd.

 

 

Få flere tips på sosiale medier

Varierte øvelser – se video med tips og råd

Finn frem til oss

Veibeskrivelse

Inngang på Fredrikstad stadions langside mot «Værste-broa»

  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gangavstand fra sentrum
  • Nære byferge
  • Handicap-vennlig

 

Spør om det du lurer på!

Kontakter du oss på e-post svarer deg innen 24 timer

Stadionklinikken AS

Adresse

Stadion 29, 1671 Kråkerøy

Telefon

69 34 35 45

E-post

info@stadionklinikken.no