Om oss

Naprapat | Fysioterapeut

Ernæringsveiledning | Personlig trening

Vi hjelper deg til smertefri bevegelse!

Om oss

Det er minst like viktig for oss å sende videre de som ikke skal behandles hos oss, som de vi kan hjelpe. Derfor legger vi et grundig fokus på undersøkelse og tilrettelegging av en individuell plan før vi starter et behandlingsforløp. Dersom det er behov for videre utredning sørger vi for at du blir henvist til den kompetansen vi mener er riktig. Vi tror at dette er noe av grunnen til at folk stadig søker våre tjenester.

Stadionklinikken ble stiftet 2011, med åpning 13.april 2012. Etter over ett års planlegging var vi klare for å starte opp, i nye flotte lokaler på Fredrikstad stadion. Vi har i løpet av den tiden jobbet med behandling og rehabilitering av muskel- og leddplager etter den kunnskapen som er forankret i forskning innenfor vårt fagfelt. I tillegg har det vært viktig for oss å tilpasse behandlingsstrategien individuelt til den vi har fremfor oss. Siden starten har over 3000 personer funnet veien til våre lokaler. Årlig utfører vi mellom 5-6000 behandlinger.

Vår historie

Stadionklinikken ble stiftet 2011, med åpning 13.april 2012. Etter over ett års planlegging var vi klare for å starte opp, i nye flotte lokaler på Fredrikstad stadion. Vi har i løpet av den tiden jobbet med behandling og rehabilitering av muskel- og leddplager etter den kunnskapen som er forankret i forskning innenfor vårt fagfelt. I tillegg har det vært viktig for oss å tilpasse behandlingsstrategien individuelt til den vi har fremfor oss. Siden starten har over 3000 personer funnet veien til våre lokaler. Årlig utfører vi mellom 5-6000 behandlinger.

Våre verdier

Du skal alltid føle deg velkommen

Det er viktig for oss at du føler deg velkommen hos oss. Vi vet at tillit og trygghet er avgjørende for å skape best mulig forutsetninger for behandlingsløpet, når du søker oss for et problem.

Vi prøver til enhver tid å holde oss faglig oppdatert

Faget vårt er i stadig utvikling. Det gjør at det vi trodde for noen år siden, kanskje ikke er beste praksis idag. Vi må derfor holde oss faglig oppdaterte, for å kunne gi deg best mulig hjelp for problemet du søker oss for. Det tilstreber vi til enhver tid!

Vær trygg på at vi tar deg på alvor

Smerte og problemstillinger vi jobber med kan årsakes av mange faktorer. Derfor bruker vi god tid på sykehistorie og undersøkelse for at vi skal kunne hjelpe deg best mulig. Dersom vi anser at du bør sendes videre, sender vi gjerne med deg et skriv til fastlegen, basert på det vi har funnet ut av i undersøkelsen. På den måten kommer du lettere til riktig hjelp.

Møt våre terapeuter

Emma Andersson

Naprapat og daglig leder

Emma er opprinnelig fra Örebro i Sverige med stor interesse for friidrett. Selv har hun spilt fotball og er generelt glad i å være aktiv. Hun har stålkontroll på økonomien på klinikken og setter pris på at hun slipper å purre på regninger. Emma har en spesiell interesse for fotrelaterte plager, i tillegg til de vanligste områdene vi jobber med som rygg og nakke.

Jørgen Nilsen

Naprapat og styreleder

Jørgen har tidligere jobbet som sanitetsbefal i Forsvaret og i ambulansetjenesten. Han har stor interesse for folkehelse og smarte løsninger for å hjelpe bedrifter med sykefravær innenfor muskel- og leddhelse. Liker å hjelpe mennesker med rygg og hofterelaterte problemstillinger, i tillegg til andre vanlige plager som nakke- og skuldersmerte.

Jørn Pedersen

Naprapat og medisinsk koordinator FFK

Jørn er en stor idrettsentusiast, som sjeldent går glipp av idrettslige begivenheter. Arbeidskarriere innenfor salg- og marked tidligere. Han jobber som medisinsk koordinator for FFK. Dette styrer han med stød hånd, ved siden av klinikkarbeidet. Trives med å hjelpe de fleste problemstillinger innenfor muskel- og leddplager, men kanskje aller mest med rygg- og skuldersmerte.

Håkon Snorresønn Wæhler

Fysioterapeut Stadionklinikken og FFK

Håkon kommer fra Lillehammer, og tok utdanningen sin i Oslo. Han har stor interesse for idrett og trening generelt, og da spesielt fotball, der han selv spiller for Kråkerøy IL til vanlig. Er en del av det medisinske teamet rundt A-laget til FFK, og har også ansvaret for oppfølgingen av spillerne i FFKs ungdomsavdeling. Stor interesse for behandling og rehabilitering av idrettsskader, men hjelper gjerne vanlige mennesker med å komme seg i smertefri bevegelse.

Morten Jenseg Hembre

Naprapat, ultralyd og PT

Morten er en kunnskapsrik terapeut med bred kompetanse og erfaring. Han hjelper deg med de fleste problemstillinger innen muskel- og skjelett. I tillegg tilbyr han PT- tjenester og ultralydundersøkelser.

Morten gjør ultralydundersøkelser som benyttes hovedsakelig for å undersøke muskulatur, sener, leddbånd, bindevev og slimposer.
Morten er opprinnelig fra Stjørdal, men har flyttet fra Oslo med familien til Fredrikstad. Foruten å være en trivelig og omgjengelig trønder har han lang erfaring fra idrett som utøver og terapeut.
Ernæringskonsulent

Anette Jenseg Hembre

Naprapat

Anette er en meget dyktig naprapat som tidligere har jobbet som naprapat i Oslo. Hun er også utdannet sykepleier og liker kombinasjonen og mulighetene begge yrkene gir.

Hun har idrettsbakgrunn og tidligere spilt fotball for Sarpsborg 08 i førstedivisjon. Anette liker å jobbe med de fleste problemstillinger innen muskel- og leddplager, men brenner ekstra for nakke- og hodepineproblematikk. Hos henne får du tilpasset treningsprogram til ditt nivå og behov. Hun tilrettelegger også for gruppetrening sammen med din bedrift eller vennegjeng.

Marlene Sansara

Ernæringskonsulent og sykepleier

Marlene jobber som ernæringskonsulent hos Stadionklinikken. I tillegg jobber hun også som sykepleier på legevakta i Fredrikstad. Hun brenner for å gjøre matvaner og kosthold enkelt, tilpasset din hverdag. Generelt sett lite glad i dietter, men gir deg verktøy som over tid gir deg et varig resultat. Hun har erfaring med ernæringrådgivning innen toppidrett og til helt vanlige folk som ønsker å gå ned i vekt. Hun holder gjerne foredrag for bedrifter og idrettslag, innenfor kosthold og ernæring.

Finn frem til oss

Veibeskrivelse

Inngang på Fredrikstad stadions langside mot «Værste-broa»

  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gangavstand fra sentrum
  • Nære byferge
  • Handicap-vennlig

 

Spør om det du lurer på!

Kontakter du oss på e-post svarer deg innen 24 timer

Stadionklinikken AS

Adresse

Stadion 29, 1671 Kråkerøy

Telefon

69 34 35 45

E-post

info@stadionklinikken.no