Ernæring

Få hjelp med å nå målene dine!

Trenger du ernæringshjelp?

Vektproblemer?

Lite energi?

Graviditet?

Er du idrettsutøver og treninger veiledning i kosthold?

Har du forsøkt å endre livsstil, men faller tilbake i gamle spor?

Ernæringsveiledning

Marlene er vår ernæringskonsulent. Hun jobber med veiledning og rådgivning innen ernæring og kosthold. Ved siden av jobber hun som sykepleier på Legevakten i Fredrikstad. Hennes bakgrunn og erfaring gjør at du kan være trygg på bred helsefaglig kunnskap med spisskompetanse innen ernæring.

Hvordan skal man formidle veien til et sunt kosthold på en riktig og fornuftig måte?

«Jeg fører en enkel og fornuftig kostveiledning som har fokus på å forhindre overvekt og fedme samt øke fokus på hvordan man i praksis kan oppnå en helsebringende livsstil».

Hvordan skal man nå ut med budskapet når vi bombarderes med villedende informasjon fra ukeblader og andre medier, som ikke nødvendigvis er vitenskapelig bevist?

«Jeg setter strek over ordet diett, og tar heller tak i hverdagen din sammen med deg. Der vi har som hovedmål og endre livsstilen din med små, enkle grep. Din nye livsstil vil dermed være en sunnere og bedre versjon enn den du hadde, på et nivå som gjør at den er noe du skal kunne leve med resten av livet».

«Jeg brenner for individuell oppfølging for å skape varige endringer!»

«Jeg hjelper deg med å nå de målene du måtte ønske, ved hjelp av analyse av kosthold, samtaler, tilrettelegging eller foredrag på din bedrift eller for ditt idrettslag».

Hvordan jobber ernæringskonsulenten?

Kostregistrering

Før første konsultasjon kan det være hensiktsmessig å registrere kosten din. På denne måten fås et innblikk i hvordan levevanene dine er. Dette vil gi et godt utgangspunkt for første konsultasjon. Start med å få tilsendt kostregistreringsskjema allerede idag!

i

Utarbeidelse av plan

Første konsultasjon innebærer et dypdykk i dine levevaner, hvilke målsetninger du har og hvordan dette kan løses og forbedres. En individuell plan legges, etter dine mål og behov.

Nå dine målsetninger

Gjennom jevnlige møter sørger vi sammen for at du skal nå dine mål. Livsstilsendring tar tid, men på denne måten få du gode levevaner som forhåpentligvis varer livet ut. Små endringer over tid skaper veien til suksess.

Finn frem til oss

Veibeskrivelse

Inngang på Fredrikstad stadions langside mot «Værste-broa»

  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gangavstand fra sentrum
  • Nære byferge
  • Handicap-vennlig

 

Spør om det du lurer på!

Kontakter du oss på e-post svarer deg innen 24 timer

Stadionklinikken AS

Adresse

Stadion 29, 1671 Kråkerøy

Telefon

69 34 35 45

E-post

info@stadionklinikken.no