Personlig trening og rehabilitering

Vi hjelper deg fra skade til prestasjon på alle nivåer

Veien fra skade og smerte

Har du vært plaget av en skade eller smerte over tid, gir det ofte dårligere motivasjon og lyst til å trene. Selv om du vet at det er bra for deg, kan den mentale begrensningen  være vel så stor, som den fysiske i mange tilfeller. Veien kan mange ganger virke lang og hard, så man til slutt gir litt opp, eller ender med å slutte med gjøre det man liker. Vi hjelper ofte mennesker, som på grunn av skade eller lengre tids smerte, har problemer med å komme tilbake til aktivitet.

I tilfeller som dette er det viktig å kartlegge smerte og funksjon opp mot de kravene du måtte ha til kroppen din. Vi har lang erfaring med å tilrettelegge og hjelpe mennesker med slike utfordringer. Hele prosessen fra skade til prestasjon, fra hverdagslig aktivitet til toppidrett. Vi er opptatte av individuell tilpasning, slik at det gir deg motivasjon og gjennomføringsevne til å oppnå det du ønsker. Les mer om noe av det vi kan hjelpe deg med her.

Personlig trening

Vi har treningsrom i våre lokaler som vi bruker for rehabilitering eller personlig trening 1 til 1. Det har noen begrensninger, men holder for de aller fleste. Der det er behov for ytterligere fasiliteter har vi et samarbeid med SkyFitness Fredrikstad. Vi har derfor mulighet til å tilby personlig trening og rehabilitering der, for de som ønsker det. SkyFitness´ lokaler ligger på andre siden av stadionbygget for Stadionklinikken. Snakk med oss om dine mål og ønsker, så legger vi til rette for en individuell plan.

Vi hjelper deg å komme igang!

Innledende samtale

Vi setter av tid til en samtale der vi går gjennom hvilke behov og ønsker du har med treningen. Hva som driver deg og hvilke hensyn vi må legge til rette for. Dette er viktig for at treningen og målsetningene skal gi mening for deg.

i

Utarbeidelse av plan

Vi utarbeider i fellesskap en plan som er tilpasset deg og dine behov. Målene bør være spesifikke, målbare, ambisiøse, realistiske og tidsbestemte. Da er det større sjanse for at målene nås.

Nå målsetningene

Utifra planen jobber vi sammen til å nå dine mål. Vi støtter deg på veien og gir gjør nødvendige justeringer og tilbakemeldinger underveis.  

Finn frem til oss

Veibeskrivelse

Inngang på Fredrikstad stadions langside mot «Værste-broa»

  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gangavstand fra sentrum
  • Nære byferge
  • Handicap-vennlig

 

Spør om det du lurer på!

Kontakter du oss på e-post svarer deg innen 24 timer

Stadionklinikken AS

Adresse

Stadion 29, 1671 Kråkerøy

Telefon

69 34 35 45

E-post

info@stadionklinikken.no