Stadionklinikken tilbyr treningsveiledning og rehabilitering tilrettelagt for deg og dine behov. Vi hjelper til med å skreddersy et opplegg. Se under hva vi kan tilby deg eller ditt idrettslag.


Stadionklinikken tilbyr treningsveiledningBevegelsesanalyseStabilitetstreningPrestasjonstreningRehabilitering etter skadeSkadeforebyggende treningSlyngetrening

Skadeforebyggende trening
Rett trening til rett tid kan være skadeforebyggende for både individet og idrettslag.
Vi vet hvilke øvelser nettopp du burde fokusere på for å unngå skade. Vi har god erfaring med individuell oppfølging samt oppfølging av lag uavhengig om du er mosjonist eller toppidrettsutøver.


Bevegelsesanalyse
En funksjonell undersøkelse av styrke, bevegelighet og stabilitet for å avdekke dine svakheter. Dette passer både for deg som har stagnert i treningen, er skadeutsatt eller har smerteproblematikk.


Prestasjonstrening
I de fleste idretter er rett og god fysisk trening essensielt for å legge forholdene til rette for utvikling. Styrketrening kan også redusere smerter for deg med vondt i nakke og rygg.


Rehabilitering etter skade
Vi kan hjelpe deg tilbake etter skade med et tilrettelagt trening og rehabiliteringsprogram tilpasset dine behov.


Stabilitetstrening
Trening for å styrke støttemuskulatur og for å bedre kroppsbeherskelsen. En sterk kjerne-/støttemuskulatur vil kunne gi deg bedre styrke, kroppskontroll, bedre visse smertetilstand samt være skadeforebyggende.


Slyngetrening
Trening i slynger består av tredimensjonelle øvelser og har en høy overføringsverdi til idrett og konkurranse. Øvelsene forbedrer styrke, muskelutholdenhet, balanse, koordinasjon og stabilitet. Forskning viser at slyngetrening kan øke prestasjoner i idrett mer enn tradisjonell styrketrening. Slyngetrening fokuserer på muskelsamspill og aktiverer flere muskelgrupper i en og samme øvelse, treningen er derfor veldig tidseffektiv.