Stein Eriksen

– Stein Eriksen, COWI avdelingsleder

”Behandling hos Stadionklinikken reddet meg unna en lengre sykemelding hvor jeg hadde en låsning i ryggen. Annen behandling var forsøkt over lang tid uten noe resultat. Etter tre behandlinger hos Stadionklinikken var jeg igjen i oppreist gange uten smerter. Grunnet mye trening med en gammel kropp skjer det litt av hvert, og jeg vet nå hvor jeg går for justeringer. Jeg er kjempefornøyd og gir de beste anbefalinger”.

Jorann Sørlie Prosjektinnredninger
– Jorann Elisabeth Sørlie, Sørlie Prosjektinnredninger

”Etter flere år med diverse muskel- og leddplager så har Stadionklinikken vært redningen for meg. De har hjulpet meg å bli mer bevisst om egen helse og sørger for at kroppen fungerer. Hverdagen er betydelig lettere takket være Stadionklinikken. Anbefales til alle som vil ha en velfungerende kropp og hverdag!”.

Eivind Lafinto
– Eivind Wolff, Administrerende direktør Lafinto

“Etter at vi inngikk samarbeid med Stadionklinikken har sykefraværet forholdt seg stabilt lavt. Vi er veldig godt fornøyd med den raske og effektive behandlingen våre ansatte får av Stadionklinikken. De ansatte føler seg i varetatt, som igjen fører til et enda bedre arbeidsmiljø. Dette er noe jeg anbefaler alle bedrifter å gjøre, for oss har dette vært vellykket hele veien.”

Joar og Ingrid Ek gårdskjøkken
– Ingrid og Joar Ek, Ek Gårdskjøkken

”For oss som familiebedrift har Stadionklinikken gjort at gamle skavanker holdes i sjakk og skader blir reparert. Stadionklinikken er en viktig brikke for å holde oss i jobb og redde bedriften unna sykemeldinger”.